Modellen


Model en optie info:


Wij maken gebruik van 2 basismodellen, die beperkt voor bepaalde modellen versterker beschikbaar zijn. Ieder model hoes heeft z'n eigen opties.

       1. Stolp model
       2. Volledig gesloten model


Stolp model:

 


Het stolp model, ook wel bekend als de slip cover, is het model dat je van boven af over de versterker heen kan schuiven. De hoes zal net onder de versterker eindigen. Waar de hoes eindigt, is dus afhankelijk van de grootte van de versterker en niet van hoe hoog hij van de grond staat d.m.v. doppen of wielen. Handvaten worden altijd vrij gehouden zodat deze bruikbaar zijn, tenzij dat de klant dit anders aangeeft. Het stolp model is voor ieder model versterker beschikbaar.

- Stolp opties:

1. Bevestigingsbanden
2. Verstevigingsplaten

       
- Bevestigingsbanden:
       
De meest gebruikte optie bij het stolp model is de bevestigingsbanden. Dit zijn 2 nylon banden die aan de voorkant van de hoes bevestigd zullen worden. Deze banden kunnen onder de versterker door gehaald  worden en kunnen d.m.v. klittenband aan de achterkant van de hoes worden vast gezet. Dit zorgt ervoor dat de hoes vast om de versterker komt te zitten. Ook wordt dit veel gebruikt bij speakerkasten die op de voor- of achterkant vervoerd worden zodat de versterker niet kan gaan schuiven in de hoes. 

- Verstevigingsplaten:

De verstevigingsplaten worden van plastic of dik karton gemaakt en kunnen aan alle kanten in de hoes gemaakt worden. De voor- en achterkant zijn het meest populair. De functie ervan is het extra beschermen van bijvoorbeeld het speakerdoek. De versterker zal nog beter beschermd zijn, bijvoorbeeld als er onverwacht iets op valt, zoals standaarden van een drumstel. Zeker als een versterker vaak in een bandbus vervoerd gaat worden, is dit een absolute aanrader. Om aan ieder z`n wensen te kunnen voldoen, is het mogelijk om aan te geven in welke delen van de versterker je extra bescherming wil.
       

Volledig gesloten model:
Voor klanten die nog meer bescherming willen, is het mogelijk een volledig gesloten hoes te bestellen. Hierbij zal de versterker in de hoes worden gezet en kan het deksel van de hoes worden gesloten. Door middel van klittenband wordt de hoes vastgezet. Ook hierbij  worden de handvaten altijd vrij gehouden zodat deze bruikbaar zijn, tenzij dat de klant dit anders aangeeft. Het volledig gesloten model is i.v.m. het gewicht van de versterker die in de hoes getild moet worden enkel leverbaar voor: 

- Versterker tops
- Combo´s met 1 speaker 
- Speakerkasten met 1 speaker.


- Volledig gesloten model opties:

Verstevigingsplaten:

De verstevigingsplaten worden van plastic of dik karton gemaakt en kunnen aan alle kanten in de hoes gemaakt worden. De voor- en achterkant zijn het meest populair. De functie ervan is het extra beschermen van bijvoorbeeld het speakerdoek. De versterker zal nog beter beschermd zijn, bijvoorbeeld als er onverwacht iets op valt, zoals standaarden van een drumstel. Zeker als een versterker vaak in         een bandbus vervoerd gaat worden, is dit een absolute aanrader. Om aan ieder z`n wensen te kunnen voldoen, is het mogelijk om aan te geven in welke delen van de versterker je extra bescherming wil.
       
       

Kleuren:

Onze hoezen zullen standaard in het zwart worden geleverd tenzij de klant dit anders aangeeft. De enige kleur optie die we nu voeren is de hoes in camouflage kleur. Mocht u toch specifieke wensen voor een hoes in een andere kleur hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen we hiervoor een offerte doen.Logo:

Al onze hoezen worden standaard voorzien van het kleine versterkerhoezen logo. Regelmatig krijgen wij vragen voor een groter logo, dus vanaf nu is het ook mogelijk om ons groot logo van versterkerhoezen.nl op de hoes te laten zetten.