Meet Instructies
Meetinstructies:

 

In onze Custom Order afdeling is het de bedoeling dat u uw versterker zelf gaat opmeten. U gaat in dit gedeelte van de site tekeningen vinden zoals u hier onder ziet. Deze tekeningen gebruiken wij om u te laten weten welke maten wij exact nodig hebben. Het is een systeem wat wij al jaren naar tevredenheid gebruiken.

                               


NEEM DEZE INSTRUCTIES GOED DOOR EN U KRIJGT GEGARANDEERD EEN GOED PASSENDE HOES !!!

 
 

- Meet alles tot op de millimeter nauwkeurig op.
Doe er zelf geen extra millimeters bij om zeker te zijn dat de hoes past. Wij passen uw maten zo aan dat de hoes een goede pasvorm heeft.

- Meet bij de hoogte het handvat niet mee. 
Bij de hoogte hebben we alleen de hoogte vanaf de grond tot de bovenkant van de versterker en vanaf de onderkant tot de bovenkant van de versterker nodig. Het bovenhandvat moet in geen gevallen meegerekend worden in de maten.

- Meet hoeken mee, maar uitstekende schroeven niet
Sommige versterkers hebben dikke beschermhoeken. Om zeker te zijn dat de hoes goed gaat passen moeten die worden mee genomen in de maten van de versterker. Uitstekende schroeven daarintegen zijn niet nodig om op te meten.

- Heeft de versterker wielen en doppen aan de onderkant, meet dan die niet mee.
Sommige versterkers of speakerkasten hebben afneembare wielen aan de onderkant. Omdat de versterker dan ook zonder de wielen gebruikt kan worden, gaan we voor het meten daarvan uit. De hoes zal dus eindigen tussen de onderkant van de versterker en de onderkant van de doppen ( de grond dus ).

- Meet bij de zijhandvaten alleen het gat !
Als de versterker zijhandvaten heeft, dient u hiervan alleen het gat te meten. dus niet de bevestigingsrand van het handvat mee meten ! 

- Vergeet niet het merk en type van de versterker er bij te zetten.